Velkommen i dit nye hjem

Lejligheden er din og her gælder lejeloven. Når indskud og leje er betalt, kan nøglen til lejligheden afhentes hos boligselskabet. Helst en hverdagsformiddag, da der her er mere personale til stede.

Hvad skal du have med

Når du flytter ind vil du have brug for næsten de samme ting som i en almindelig husholdning. Du kan få en liste udleveret ved henvendelse til personalet.

Du skal selv medbringe møbler eventuel seng. Ved behov for pleje i sengen, stilles en plejeseng til rådighed.

Ifølge lovgivningen udarbejdes der arbejdspladsvurderinger for at sikre et godt arbejdsmiljø og undgå unødige belastninger. Derfor skal lejligheden indrettes, så der er den plads omkring dig, der er nødvendig for at medarbejderne kan komme til. Ved indretning vil det derfor være en god idé, at de tages med på råd, inden møblerne og evt. tæpper placeres.

En omrokering kan senere blive nødvendig, hvis dit behov for hjælp ændrer sig.

Der skal være god belysning i hele lejligheden. I soveværelset anbefaler vi en flad loftslampe. Der er fast lys på badeværelset.

Telefon og TV

Der er stik til både telefon og TV i lejligheden. Du skal aftale kabel TV direkte med boligselskabet. Du skal selv betale licens og melde flytning til telefonselskabet. Det er vigtigt at bestille flytningen i god tid.

Nøgler til lejligheden

Du får ved indflytning udleveret tre nøgler af boligselskabet. Det vil være en god idé, at en af dine pårørende har en nøgle.

Forsikring

Du skal selv sørge for, at tegne en indbo-og ansvarsforsikring.

Sidst opdateret: 20.10.2016